LABĀKAS ON-LINE CENAS GARANTIJA

Thai Lotus – Taizemes Masāža Jūrmalā

Jūsu rīcībā dažādi masāžas rituāli un ķermeņa aprūpes programmas diplomētu tajiešu meistaru izpildījumā.

Tiks uzklausītas jūsu vēlmes, īpaši, ja Jums ir kādas sūdzības, kāda problemātiska zona, mūsu masieri par tām parūpēsies. Jūs pārņems dvēseles siltuma enerģija un tiks atrasts jums vispiemērotākais masāžas pakalpojumu komplekss, ar kura palīdzību jūs noteikti gūsiet psiholoģisko un emocionālo atslodzi, vienlaikus tiks tonizēts jūsu ķermenis.

Mūsu salonos viss ir harmonisks – etniskā interjera īpašā atmosfēra, burvīga mūzika un  nomierinoši Austrumu aromāti.

Taizemes masāžas

Tajiešu atveseļošanās rituālu tradīcija ir veidojusies, balstoties uz budisma postulātiem, tajā izmantotas indiešu ajūrvēdas likumsakarības, ķīniešu mācība par enerģētiskajiem centriem, turklāt rituāli pārraida dziļu filozofisku uztveri – dziedniecība ir īpaša māksla. Ikdienas aktivitāte, dzīves stils, negatīvas emocijas, stress, nekvalitatīva pārtika, kā arī laika un klimatiskie apstākļi var iztraucēt organisma dabisko līdzsvaru. Tvaiki, ārstnieciskie augi, vannas un tradicionālais tajiešu rituāls – tā ir vienota ārstniecības sistēma, kura sniedz mentālās un fiziskās harmonijas sajūtu. Таjiešu rituāls darbojas uz dzīvības enerģijas stimulēšanas bāzes, aktivizējot Sen Sip vai Prānu („dzīves vējš”)

Lasīt tālāk

Masāžas rituāli

Tajiešu medicīnā masāža – tā ir veselīga dzīvesveida neatņemama sastāvdaļa, jo vesels ķermenis – tas ir harmoniska enerģētiskā līdzsvara rezultāts . Bet slimības – šā līdzsvara traucējumu sekas, attiecīgi visi profesionālie tajiešu SPA-rituāli kalpo ne vien skaistumam, bet arī sniedz atjaunojošu, atveseļojošu iedarbību visam organismam kopumā. Mūsu ķermeņa gūtā labsajūta atspoguļojas arī mūsu dvēseles stāvoklī. Tādēļ, palutinot sevi ar burvīgajiem SPA-rituāliem, Jūs palīdzat atjaunoties Jūsu ķermenim un dvēselei, vienlaikus to barojot fiziskā un garīgā līmenī.

Lasīt tālāk

Masāžas bērniem

Maiga atveseļošanās–profilaktiskā masāža bērniem vecumā no 5 līdz 12 gadiem. Vecina nervu sistēmas, imunitātes nostiprināšanu un vispārējo balsta un kustību aparāta attīstību. Novērš mugurkaula slimības un uzlabo bērna fizisko aktivitāti.

Lasīt tālāk

LUXURY

IZCILA KVALITĀTE

ON-LINE REZERVĀCIJA

JAUNIE ĪPAŠIE PIEDĀVĀJUMI KATRAI GAUMEI